Kompanije iz Srbije u Moskvi

Bez autora
Sep 12 2011

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) saopštila je danas da će se 20 kompanija iz Srbije predstaviti na Sajmu hrane u Moskvi koji se održava od 13. do 16. septembra. U saopštenju se navodi da će na štandu “Voće i povrće” nastupiti "Agrar komerc", "Agroprom kom", "Asocijacija Frutlend", "Kulfud", "Frigogrand", "Fruvela", "Igda Impeks", "ITN", "Jugprom", "Mondi Srbija", "PIK Južni Banat", "Planten" i "Sikoberi".Na štandu “Mleko i meso” svoje proizvode će predstaviti sedam kompanija iz Srbije: "Neoplanta", "LTS", "Pakom internešnl", "Pajić kompani grup", "Svit art", "Zdravo organik" i "Foka".

Kompanije iz Srbije u MoskviAgencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) saopštila je danas da će se 20 kompanija iz Srbije predstaviti na Sajmu hrane u Moskvi koji se održava od 13. do 16. septembra.

U saopštenju se navodi da će na štandu “Voće i povrće” nastupiti "Agrar komerc", "Agroprom kom", "Asocijacija Frutlend", "Kulfud", "Frigogrand", "Fruvela", "Igda Impeks", "ITN", "Jugprom", "Mondi Srbija", "PIK Južni Banat", "Planten" i "Sikoberi".

Na štandu “Mleko i meso” svoje proizvode će predstaviti sedam kompanija iz Srbije: "Neoplanta", "LTS", "Pakom internešnl", "Pajić kompani grup", "Svit art", "Zdravo organik" i "Foka".

Siepa šesti put organizuje predstavljanje kompanija iz Srbije na moskovskom sajmu "World Food Moscow" i ove godine je nastup naših kompanija najveći do sada na ruskom tržištu. “World Food Moscow” je vodeći međunarodni sajam iz oblasti prehrambene industrije na tržištu Rusije i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza, koji se već 19 godina održava u Moskvi, u sajamskom prostoru Ekspocentar. Prošle godine na sajmu je nastupilo 1.266 izlagača iz 58 zemalja, a za četiri dana trajanja sajma posetilo ga je oko 53.000 specijalizovanih kupaca i distributera, koji su za cilj imali pronalazak novih dobavljača i praćenje tržišta.

Ovogodišnje učešće srpskih kompanija na sajmu u Moskvi Siepa je organizovala uz tehničku podršku USAID Projekta za agrobiznis.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik